Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Πρώτη Ανάρτηση...Χωρίς Αρώματα...


Το ξυπνητήρι χτυπάει και είναι μόλις 05:05 π.μ. Συνειδητοποιώ ότι είναι Δεύτερα και για μένα είναι η αρχή μιας πολύ δύσκολης βδομάδας στη δουλειά. Δεν θέλω να πάω σήμερα δουλειά… Δεν ξεκουράστηκα αρκετά το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Αποφασίζω να μείνω στο σπίτι… Χρειάζομαι μια καλή δικαιολογία. Ημικρανία. Με τη σκέψη αυτή χώνομαι κάτω από τα σεντόνια μου. Η απόφαση έχει παρθεί. Θα ξεκινήσω τη δύσκολη βδομάδα με μια απουσία «άδεια ασθένειας». Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει πιστευτή αφού χρόνια τώρα πολύ σπάνια απουσιάζω. Πάντα τυπική στη δουλειά. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να διεκπεραιώσει τη δική μου δουλειά… θα είναι εκεί και θα με περιμένει την Τρίτη.

Η ώρα είναι 07:30 π.μ. πρέπει να ειδοποιήσω ότι δεν θα πάω στη δουλειά. Αρχίζω να αισθάνομαι ενοχές…Πρέπει όμως να το κάνω… και το κάνω. Τελικά ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα. Όταν δεν απουσιάζεις σχεδόν ποτέ, αδύνατο να μην σε πιστέψουν.

Περαστικά! Μια λέξη που με κάνει να αναρωτηθώ αν όντως τελικά είμαι άρρωστη. Γιατί δεν ήθελα να πάω σήμερα δουλειά; Ίσως επειδή κάποιοι περιμένουν από μένα περισσότερα από ότι μπορώ να προσφέρω. Ίσως γιατί μου συμβαίνουν τόσα πολλά και στην προσωπική μου ζωή που με φορτίζουν αρνητικά. Νιώθω πολύ κουρασμένη, απογοητευμένη τους τελευταίους μήνες.

Σήμερα αποφάσισα να δώσω λίγη ζωή σ’ ένα ιστολόγιο που έφτιαξα εδώ και μήνες αλλά πότε δεν είχα τον χρόνο να γράψω κάτι. Σήμερα λοιπόν που «δημιούργησα» χρόνο για μένα γράφω την πρώτη μου ανάρτηση και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω τίποτα να πω… εκτός από μια ευχή γραμμένη με πράσινο χρώμα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας το έκρυβες καλά τόσο καιρό!
Χρειάστηκε να "αρρωστήσεις" για να το γνωστοποιήσεις!
Μπορεί οι σκέψεις να είναι χωρίς άρωμα, μα νοιώθω ότι το blog αυτό θα μοσχοβολήσει!

Καλή συνέχεια λοιπόν αγαπητό Λουλούδι και καλή δύναμη στο εγχείρημά σου!

Antianemikos είπε...

Καλή αρχή στο όμορφο μπλογκάκι σου. Είμαι σίγουρος πως θα μας ταξιδεύεις όμορφα ...
Σε φιλώ και είμαι σίγουρος πως θα είσαι όχι άοσμο λουλουδάκι αλλά αυτό με το πιο όμορφο άρωμα :-)
Σε φιλώ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Adonie,
Μου έκανες ποδαρικό και ελπίζω να έγραψες το πιο πάνω σχόλιο μόνο με το δεξί σου χέρι! Θα προσπαθήσω οι σκέψεις μου να είναι αληθινές, χωρίς πολλά αρώματα… Ας μη λέω όμως μεγάλα λόγια δεν ξέρω πόσο θα φροντίζω αυτό το blog γιατί κατά που μου φαίνεται το λουλούδι όχι μόνο δεν θα μοσχοβολήσει αλλά ίσως και να μαρανθεί.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.
Καλό σου απόγευμα!

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Antianemike,

Μου αρέσει που είσαι σίγουρος ότι θα σας ταξιδεύω όμορφα… και ότι θα αποκτήσω το πιο όμορφο άρωμα! Ένα είναι σίγουρο ότι θα μοιράζομαι μαζί σας τις δικές μου αλήθειες χωρίς πρόσθετα αρώματα.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου…αλλά δεν αρκούν… Από σένα θέλω να δανειστώ έτοιμες γνώσεις για τη φροντίδα του blog μου και θα στο ανταποδώσω…
Καλό σου απόγευμα!
Φιλιά

Lilith είπε...

Καλό ξεκίνημα στο blog σου!
Η αρχή έγινε.
Τώρα θα πρέπει να απουσιάζεις πιο συχνά απ' τη δουλειά για να έχεις χρόνο να γράφεις (χαχαχα!).
Να' σαι καλά και καλή συνέχεια :)

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Lilith,

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Όντως η αρχή έγινε, για τη συνέχεια δεν είμαι και τόσο σίγουρη, θα φανεί στην πορεία.

Καλό βράδυ να έχεις και να περνάς όμορφα!

Ανώνυμος είπε...

Μια ευχή και από μένα για ένα καινούριο δμιουργικό ξεκίνημα, χωρίς τη δικαιολογία της αθένειας. Καλώς σε βρίσκω!
Πολλά φιλιά!

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Ρεγγίνα,
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Είσαι ευπρόσδεκτη να αρωματίζεις το blog μου με τα δικά σου αρώματα, τις δικές σου σκέψεις. Έχω παρατηρήσει τα σκαμπανεβάσματα της δικής σου διάθεσης από την αρχή που δημιούργησες το δικό σου blog σου και οφείλω να ομολογήσω ότι με πολλές αναρτήσεις σου είχα ταυτιστεί.
Καλό βράδυ να έχεις και να χαίρεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς!