Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Προτάσεις για Καλοκαιρινές Διακοπές...

Τι πιο αισιόδοξο και όμορφο στην καρδιά του χειμώνα να κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές! Μόνο η σκέψη με γεμίζει με υπέροχα συναισθήματα. Λατρεύω τα ταξίδια και ευτυχώς ταξιδεύω πολύ συχνά. Είτε είναι για επαγγελματικούς λόγους, είτε για διακοπές και χαλάρωση, η ιδέα και μόνον ότι είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι με απογειώνει.
Πήρα ένα e-mail πρόσφατα από μια καλή φίλη που γνωρίζει την αδυναμία μου για τα ταξίδια και μου πρότεινε κάποιους «τρελούς» προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι καθώς και μερικές ιδέες για το τι θα κάνω εκεί, έτσι για να μην πλήττω λέει… Εσείς τι λέτε; Εκφραστείτε ελευθέρα…
Πρώτος προορισμός: Dubai (Αντισφαίριση)

Δεύτερη επιλογή: Grand Canyon-“Skywalk”




Τρίτη επιλογή: Las Vegas "theme park"








Είχε κι άλλες προτάσεις αλλά δεν μπορέσα να προσθέσω τις φωτογραφίες... όσο κι αν προσπάθησα.


6 σχόλια:

Antianemikos είπε...

Χμμ όλες οι προτάσεις σου έχουν ενδιαφέρον... Εγώ λέω να απογειώθείς για το Grand Canyon και να αποφύγεις την αντισφαίριση στο Dubai μιας και από κει πάνω όλο θα χάνεις τα μπαλάκια στο χάος... :-)

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Antianemike,

Grand Canyon εεε; Για να χαθώ εγώ στο χάος; Είδες που κάνουν βόλτα οι άνθρωποι;
Προτιμώ να χάνονται τα μπαλάκια…

Καλό βράδυ να έχεις!

Antianemikos είπε...

Λουλουδάκι τώρα που προσέχω και τις τρεις προτάσεις και οι τρεις έχουν χάος... Γιατί όχι πιο κοντά σε ένα όμορφο ελληνικό νησάκι; ;-)
Καλό σου βράδυ!

Lilith είπε...

Λοιπόν...
Στο Dubai δεν θα πήγαινα (άσχημο κλίμα).
Στο Grand Canyon με... χίλια!!!
Και στο theme park του Las Vegas, μόνο αν ξαφνικά αποκτούσα κάποια πολύ έντονη DEATH WISH!!!
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Antianemike,

Ναι, όλες οι προτάσεις έχουν κάτι από χάος. Αυτό το χάος όμως είναι που τις κάνει ξεχωριστές και τις επέλεξα ανάμεσα σ’ άλλες. Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου ότι τα ελληνικά νησιά είναι πανέμορφα ειδικά για καλοκαιρινές διακοπές.

Καλό βράδυ να έχεις και να περνάς όμορφα!

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Lilith,
Ποτέ μη λες ποτέ! Ίσως αυτό το καλοκαίρι να απολαμβάνουμε τη θέα από το theme park του Las Vegas. Μην ξεχνάς άλλωστε πως είμαι «Διδυμάκι» και η ρουτίνα με σκοτώνει. Εσύ άλλωστε το ξέρεις πολύ καλά μιας και συναναστρέφεσαι με «Διδυμάκια» όπως λες!

Καλό βράδυ να έχεις!